[Bug 4350] New: "hg clone" sometimes hangs after "adding changesets"

mercurial-bugs at selenic.com mercurial-bugs at selenic.com
Mon Sep 1 05:29:39 CDT 2014


http://bz.selenic.com/show_bug.cgi?id=4350

          Priority: normal
            Bug ID: 4350
                CC: mercurial-devel at selenic.com
          Assignee: bugzilla at selenic.com
           Summary: "hg clone" sometimes hangs after "adding changesets"
          Severity: bug
    Classification: Unclassified
                OS: Linux
          Reporter: vincent at vinc17.net
          Hardware: PC
            Status: UNCONFIRMED
           Version: 3.1
         Component: Mercurial
           Product: Mercurial

"hg clone http://dev.mutt.org/hg/mutt" sometimes hangs after "adding
changesets":

$ hg clone http://dev.mutt.org/hg/mutt
destination directory: mutt
requesting all changes
adding changesets
changesets [      <=>                                                    ] 1995

This display just remains like that. The CPU, disk and network activity is very
low.

I added the --debug option and got:

[...]
changesets: 3327 chunks
add changeset 52f275f851bd
changesets: 3328 chunks
add changeset d658d3a04de6
changesets: 3329 chunks
add changeset c5c16d6247e1
changesets: 3330 chunks
add changeset 745d2cdfc49f
changesets: 3331 chunks
add changeset 4148640afa3f
changesets: 3332 chunks
add changeset 99ee02d95b96
changesets: 3333 chunks
add changeset 30db3865b517
changesets: 3334 chunks

And it stopped there.

The 3rd time was OK.

I originally reported this bug in the Debian BTS:

  https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=756018

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.


More information about the Mercurial-devel mailing list